Zwarte grond nodig?
Teelaarde en bemeste teelaarde zijn ideaal!

Zwarte grond en teelaarde van superieure kwaliteit

Onze teelaarde is samengesteld uit vruchtbare grond en organische stoffen. Deze tuinaarde is van superieure kwaliteit en ideaal om je tuin op te hogen of je grond te egaliseren.

Onze zwarte grond bevat geen resten van stronken, wortels of takken en is in bulk verkrijgbaar. Je kan ze zelf ophalen met je aanhangwagen of camionette. Vanaf 3m3 leveren we aan huis, op je bedrijf of bij jouw klant.

Zwarte grond verrijkt met compost

Wil je ineens je grond bemest hebben? Kies dan voor onze zuivere teelaarde verrijkt met groencompost. Een mix die ideaal is voor de aanleg van je plantenborder of gazon en bij het planten van bomen en struiken. Graag nog andere bestanddelen erbij? Wij mengen je zwarte aarde op verzoek met turf, potgrond, …

Zwarte grond zelf ophalen

We beschikken over een grote voorraad zwarte grond. Je kan iedere weekdag tussen 7u en 18u en ’s zaterdag tussen 8u en 12u  bij ons terecht om je zwarte aarde zelf af te halen (vanaf 0,5m3). En dat voor een heel scherpe prijs!

Informeer naar de beste actuele prijzen voor je zwarte grond.
Bel 03 484 48 14 of mail ons!

Zwarte aarde laten leveren

Graag zwarte aarde aan huis, op je bedrijf of bij je klant afgeleverd? Wij bieden ook scherpe prijzen voor je levering van zwarte grond. We leveren vanaf een bestelling van 3m3 teelaarde.

Grondwerken in Zandhoven en wijde omgeving

Met onze grote en kleine graafmachines en wielladers voeren we heel vakkundig grondwerken uit in tuinen voor particulieren, tuinaannemers, … Zaakvoerder Hugo Meeussen kan terugkijken op heel wat ervaring met grondwerken. Je zal ongetwijfeld erg tevreden zijn over zijn professioneel werk!

Prijs grondwerken

Wij werken altijd aan concurrentiële prijzen. Omdat we over een groot machinepark beschikken met moderne grote en kleine graafmachines, kunnen we snel én kwalitatief werken. We maken graag een vrijblijvende offerte op voor je grondwerken.

Informeer naar onze scherpe prijs voor je grondwerken!
Bel 03 484 48 14 of mail ons!