Familiebedrijf sinds jaar en dag

Kwaliteit en gedrevenheid

Het begon allemaal met dennennaalden die Hugo Meeussen in de beginjaren verzamelde om de kweek van azalea’s en rododendrons te bevorderen… Na enkele jaren kwamen daar ook turf en zwarte grond bij en boomschors die hij aankocht in de haven. In 1990 kocht  hij de huidige site van het bedrijf en eind jaren ’90 kwamen ook zonen Raf en Ben een handje toesteken op de zaak. Vaste waarde en echtgenote Chris is ook al sedert het prille begin een drijvende kracht van dit mooie familiebedrijf. Als familiale onderneming staan wij voor kwaliteit en gedrevenheid.

Grote voorraden

Wij beschikken altijd over grote voorraden boomschors, zwarte aarde, turf en andere bodemverbeteraars,… Dat maakt dat wij jou altijd snel en efficiënt kunnen helpen.

Scherpe prijzen

Omdat we grote voorraden aankopen, bieden we ook altijd scherpe prijzen aan. Die variëren en fluctueren volgens vraag en aanbod. Daarom is het altijd interessant naar onze prijzen te informeren. Bel ons of stuur ons een mailtje! We helpen je graag snel verder.

Kwaliteit

Kwaliteit is bij ons prioriteit! Al onze materialen en grondstoffen zijn heel kwalitatief en beantwoorden aan de normen voor de professionele tuinman, tuinder, kweker, …

Voor particulieren en professionelen

Je kan bij ons terecht als particulier of professioneel. Iedere klant kan rekenen op onze deskundigheid en voortreffelijke service.

Ruime openingsuren

Je kan bijna altijd bij ons terecht. Wij zijn dagelijks open van 7u tot 18u, ’s zaterdags van 8u tot 12u. Alleen op zondagen en feestdagen zijn we gesloten.

Leveren en zelf ophalen

Graag je bestelling boomschors, zwarte aarde, kiezels, turf of compost geleverd op je bedrijf, bij je klant of aan huis? Dat kan perfect. Wij leveren vanaf 5m3. Zwaardere grondstoffen zoals dolomiet en zwarte grond, … leveren we al vanaf 3m3.

Vragen? Stel ze ons!

Met onze ruime ervaring en kennis van onze producten kunnen wij jou zeker verder helpen. Twijfels over welke product of welke grondstof je exact nodig hebt? Vraag het ons en we geven je met plezier ons advies.

Informeer naar onze beste actuele prijzen.
Bel 03 484 48 14 of mail ons!